Muški kompleksi: Visina, dužina i debljina novčanika

Piše: Redakcija
1. Godine
Baš kao i žene, u tinejdžerskim danima si dodaju godine no tijekom godina se situacija počinje mijenjati pa četrdesete polako postaju tridesete.
2. Primanja
Automobili i novci san su gotovo svakog muškarca. Upravo zato, muškarci itekako vole isticati da su dobrog imovinskog stanja ili lagati da su boljeg nego što doista jesu.
3. Visina
Jedan od najvećih muških kompleksa jest upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama te često i traže da ih ne nose, ako su s njima u ljubavnom odnosu. S druge strane, neki muškarci o tome ne žele otvoreno pričati.
 4. Veličina penisa
Ovo područje nije potrebno dodatno objašnjavati jer je od davnina veličina muškog spolnog organa dokaz muškosti.
5. Kilogrami
Još jedna sličnost sa ženama na ovoj listi tiče se kompleksa zbog mršavosti ili debljine, a istraživanja pokazuju kako će si čak 60 posto muškaraca skinuti pokoji kilogram, a 40 podignuti ako ih pitate o toj brojci.
6. Kozmetika
Iako vam to neće otkriti, većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose no to ne znači da su manje muževni.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti