Cristiano Ronaldo je nevjerovatno bogat, torba pored njega to dokazuje

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio fotografiju koja možda najbolje dosad sumira koliko je taj čovjek zaista bogat.

Slavni nogometaš pozirao je u društvu prijatelja i poslovnog suradnika Miguela Paixaoa u svom privatnom avionu s najskupljom torbom na svijetu kraj nogu. Riječ je o luksuznoj Hermes Birkin putnoj torbi čije se cijene uglavnom kreću od  pet do deset hiljada eura, ali i do nekoliko puta više ako je riječ o personaliziranim primjercima.

Tačna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja.

Skupocjeni modni dodatak odmah je zapeo za oko i Ronaldovim obožavateljima pa su ga oni manje upućeni u modna zbivanja u komentarima u nevjerici pitali “je li to njegova torbica”, dok su se nešto upućeniji divili činjenici da kraj nogu drži torbu koju su prošle godine proglasili vrednijom investicijom od zlata.

Inače, Birkin torba ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još