Uskoro serija “Gospodar prstenova”

Piše: Redakcija

The Lord of the Rings, jedna od najboljih i najpoznatijih filmskih trilogija, mogla bi uskoro postati i serija. Variety donosi da su Warner Bros. Television i nasljeđe J.R.R. Tolkien u pregovorima s Amazon Studios u razvijanju TV serije, prema The Lord of the Rings knjigama. Kako piše Variety, Amazon CEO Jeff Bezos je osobno uključen u pregovore, koji su i dalje u vrlo ranom stadiju.

– Smatram da je Igra prijestolja za današnje TV serije isto što su bili Ratovi zvijezda i Ralje za filmove nakon sedamdesetih. Svi TV studiji žele veliki hit, a Igra prijestolja je postavila predložak za to kako hitovi trebaju izgledati. Fokus nam je na vrhunskim serijama o kojima ljudi najviše pričaju – rekao je donedavni voditelj Amazon Studiosa, Roy Price.

Film “Gospodar prstenova” osvojio je 17 Oscara i zaradio skoro tri milijarde dolara, stoga ovaj poslovni pothvat nimalo ne čudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti