Mark Zuckerberg zna iznenaditi svoju suprugu: Svake godine je vodi na novi medeni mjesec

Piše: Redakcija

Vlasnik Facebooka nije mogao na službeni medeni mjesec odmah nakon vjenčanja, pa se svojoj ženi odlučio odužiti na najbolji mogući način. On ima jedan od poslova na kojemu mu zavide širom svijeta, predani je otac dvoje djece koji uzima trudničko kako bi pomogao svojoj supruzi, a sada je i javno fenomenalan muž. Nedavno je otkrio kako svake godine vodi svoju suprugu, Priscillu Chan na novi medeni mjesec.

Otkako su se prije pet godina vjenčali u tajnosti u prisustvu najbližih prijatelja i obitelji, ovaj power couple je za ”godišnji medeni” do sada putovao u Japan, Francusku, a ove godine u ruralni Maine, kao dio Zuckerbergovog obilaska svih 50 država u Americi. Razlog za njegov ekstravagantan dar za obljetnicu je poprilično sladak.

Nakon vjenčanja nije mogao dobiti dovoljno slobodnih dana, tako su mladenci imali vremena za kratki bijeg, ali njihov pravi medeni mjesec nije bio vremenski izvediv upravo zbog količine posla. Kako bi nadoknadio razočaranje što nisu imali tradicionalni odmor nakon vjenčanja, obećao je svojoj ženi kako će je za nadoknadu svake godine voditi na veće putovanje.

I tako su lijepo ostvarili plan da umjesto jednog medenog mjeseca, svake godine imaju po novo bračno putovanje.

Pročitajte još