Svađe su najčešće za vrijeme praznika

Piše: Redakcija
Istraživanje provedeno od strane Američke udruge psihologa, pokazalo je da se čak 61 posto ispitanika žali oko odnosa s partnerima za vrijeme praznika. Više od trećine (35 posto) ispitanika, također je često bijesno i ljuto na sam Božić. Pitate se odakle dolaze ove negativne emocije u vrijeme koje bi trebalo biti obilježno mirom i radosti?

Još jedna studija koju je proveo Harris Interactive AG, dala je odgovor na ovo pitanje. Parovi se najčešće na Božić svađaju oko novaca. Za studiju ispitano je čak hiljadu osoba u vezi svađa. Ispalo je da parovi raspravljaju o svojim finansijama otprilike tri puta mjesečno, dok je polovina ispitanika rekla da je glavni razlog svađa neočekivano trošenje novca.

U praznično vrijeme uvijek se troši više, a samim time broj svađa znatno raste.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti