Kako bi boravak mnogobrojnih putnika za praznike bio što udobniji i svečaniji, kako to i priliči božićnom vremenu, hoteli širom svijeta natječu se tko će ljepše urediti svoj prostor. Hotelska predvorja pretvaraju se u prekrasne luksuzne dnevne sobe koje odišu atmosferom doma.

Atmosfera doma u predvorju hotela s pet zvjezdica Ashford Castle u Irskoj. Veliko božićno drvce proteže se sve do prvog kata.

Stylish Božić u londonskom hotelu Claridge’s. Božićno drvce koje je postavljeno naopačke, djelo je poznatog dizajnera Karla Lagerfelda.

Božić ispod svjetlećih palmi svakako je privlačna ideja. Zanimljiva dekoracija nalazi se u hotelu Fairmont Scottsdale Princess u Arizoni. Također ovaj hotel nudi i klizanje na ledu i to usred pustinje.

Uzmite zalogaj ove prekrasne kuće od medenjaka. Velika bliješteća kuća nalazi se u predvorju hotela Fairmont u San Franciscu, a čak je možete i iznajmiti.

Božićna čarolija u hotelu Kempinski Moika 22 u St. Petersburgu koji čak ima i svoj vlastiti božićni sajam.

Tradicionalna proslava Božića u hotelu Ritz u Londonu s velikim drvcem koji se proteže sve do 3. sprata ovog hotela. Također, svaka hotelska soba ukrašena je s vlastitim božićnim drvcem.

Hotel Dodler Grand u Zurichu dočekuje svoje goste uz prekrasno drvce i svijeće koje obasjavaju hotel.

Prava oda prazničnom ukrašavanju svakako je ovaj hotel u Švicarskom gradu Interlaken. Victoria-Jungfrau Hotel & Spa može se pohvaliti jednim od najzanimljivije ukrašenih predvorja na svijetu.