Zanimljivosti

Mama snimila video da dokaže mužu kako ništa ne radi cijeli dan

Kada kažemo da je žena na porodiljskom, onda pomislimo kako one cijeli dan odmaraju. No, nije tako. Jedna premorena majka odlučila je pokazati svom suprugu da je u krivu kada joj je rekao da “ništa ne radi cijeli dan”, pa je snimila time-laps video svog dana kako bi pokazala koliko uistinu ima posla, piše portal 100posto.hr. Gemma Chalmers, odlučila je upaliti kameru nakon što ju je partner John Jones zezao da “uživa u slobodnom danu”, on je izlazio iz kuće i kretao na posao. Majka je odlučila dokazati kakav joj je zapravo ritam, te da bi joj dan na poslu zapravo značio odmaranje. Njena objava na Facebooku postala je viralna.

– Cijeli vikend moj dragi kuka kako ne radim ništa po cijele dane, zato sam mu odlučila pokazati moj cijeli dan, napisala je.

Video traje osam minuta i daje brzi uvid u majčin dvanaestosatni dan. Započinje tako da priprema njihovog dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu, za to vrijeme ona čisti skoro sve prostorije u kući i sprema odjeću. Nakon što je pokupila sina i stavila ga na kratko spavanje, mama razvrstava odjeću prije nego što priprema ručak i vozi sina na govorne vježbe.

– Mama sam cijeli dan, uz to i čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, trenerica za kahlicu, šampion u škakljanju, održavač garderobe i osobni stilist, operater veša i osobni kupac, kao i još mnogo, mnogo toga, napisala je