Horoskopski znakovi koji najviše uživaju u trošenju novca: Jeste li među njima?

Piše: Redakcija

Ako neko zna i voli uživati u šopingu, onda su to Vage.

Uživaju u lijepoj odjeći, kozmetici i kozmetičkim tretmanima te na tome nikad ne štede, pa se može reći i da su najrastrošniji znak horoskopa. Često ulaze u minus ili nepotrebne dugove, no na kraju ipak izlaze na kraj s manjkom novca.

Slična situacija je i sa Strijelcima koji su pak poznati po svojoj velikodušnosti kad je u pitanju novac. Vole častiti sebe, ali i svoje bližnje te se ne zamaraju previše štednjom. Troše kao da sutra ne postoji, pa se baš kao i Vage često nalaze u problemima s novcem.

Lavovi su također rastrošni, ali kraj mjeseca ipak neće dočekati bez ijedne marke. Novac troše na mnoge užitke i zadovoljstva, a također neće biti škrti kad treba usrećiti prijatelje ili voljenu osobu. No istodobno vole da im drugi zavide pa su u stanju potrošiti cijelu paltu na markiranu odjeću, skupocjenu kozmetiku ili nakit.

Lav za sebe želi samo najbolje pa će se vrlo rado počastiti i odlaskom u skupocjeni restoran ili posjetiti neku daleku, egzotičnu zemlju. Čak i ako ne zarađuju mnogo novaca, potrudit će se da to niko ne sazna i svojim izgledom odati dojam bogataša.

Kad je riječ je o Blizancima, jedan dan mogu imati milione na računu, a već drugi dan padaju u finansijsku krizu. Žive u trenutku, neoprezni su, a štednja im je velika nepoznanica. Ne zamaraju se oko velikih troškova jer nađu način da podebljaju novčanik i nesmetano troše novac. No pažljivo prate tržište pa će rado uložiti u dobar posao, projekt ili dionice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti