Jelena Karleuša opet tuži kolege

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša se prije nekoliko dana povukla i s društvenih mreža, a u njeno ime oglasio se njen PR, objavljivanjem saopštenja na Jeleninoj oficijelnoj Facebook stranici.
Kako se navodi u saopštenju, Jelena će uskoro podnijeti tužbe protiv Aleksandra Vuksanovića, Svetlane Seke Aleksić i voditelja televizije “Prva” Ivana Ivanovića.

PR TIM JELENE KARLEUŠE, SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

“Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica koja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umjetnika, koja traje skoro dvije decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rješenje sud.

Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, djecu i porodicu, tim advokata podnijeće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takođe, biće tuženi i svi mediji koji su prenijeli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsjećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.

Jelena Karleuša nikada imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. Takođe, javnost obavještavamo da je voditelj Ivan Ivanović i TV “Prva”, već tužen četrdeset šest puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i djela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV “Pink”.

Jelena se povukla iz javnosti, neće davati nikakve izjave i punom parom radi na povratničkoj pjesmi, kojom će obradovati mnogobrojne fanove i poklonike njene muzike.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti