Čuvajte se Ovnova: Ovi horoskopski znakovi su sebični i arogantni

Piše: Redakcija

Koliko god se trudili to da sakriju, oni su u suštini veoma egostični, ne igraju po tuđim pravilima i ne obaziru se na tuđa mišljenja… Jednostavno, misle da su prave cvjećke, piše B92.

Ovan

Ovan je predvodnik zodijaka, glasan je i jak, ali često ispod svoje ljušture krije najsenzitivnije biće. Odatle potreba da drugima nameće mišljenje, predstavljajući se borcem i vođom, iako on u osnovi to i jeste. Njegova tvrdoglavost i sebičnost često preovlađuju, što i te kako nervira ljude sa strane. Jednostavno, on misli da je najbolji, a ako želite da budete njegov prijatelj, morate prihvatiti taj “obrazac”.

Bik

Najizraženija osobina Bika, pored upornosti, jeste ogromna tvrdoglavost. Spoznat ćete je kada čujete Bika kako brani svoje stavove i dokazuje svoje znanje. Kao zemljani znak, on je zaista realista, poseduje mnoga znanja i iskustva, ali potreba da pametuje, kao i arogantno ponašanje ne ostavljaju lep utisak na druge.

Lav

Pripadnike ovog znaka karakteriše egocentično ponašanje. Jednostavno Lavovi obožavaju sebe, ponose se svojim znakom – vatrom i jačinom, te imaju visoko mišljenje o sebi. Zahvaljujući ogromnoj harizmi, koja im se ne može osporiti, kao i lepršavosti i zanosu, Lavovi su omiljeni u društvu. Uvijek su zapaženi, a traže i veliku pažnju. Za njih važi da su kraljice drame, te je veoma lako ući sa njima u raspravu – u kojoj nema šanse da pobijedite.

Jarac

Za Jarca se može reći da je veoma zaljubljen u sebe, svaki svoj postupak smatra ispravnim i neće odustati od te ideje sve dok vam to ne dokaže. U trenutku kada ipak posumnja u svoju odluku, ili pomisli da nešto ne radi dobro, stvari će “presložiti” na način koji će potvrditi da su svi oko njega pogriješili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti