12 uskršnjih poklona koje možete napraviti s djecom

Piše: Redakcija

Uskrs je jedan od najveselijih i svima koji slave omiljenih praznika zato što najavljuje proljeće i buđenje prirode sa svim njenim prekrasnim bojama. Ovaj praznik je najbolji izgovor da „zavrnemo“ rukave i poigramo se s raznim farbama za jaja, budemo musavi od čokolade i da malo pretjeramo s ukusnom hranom i delikatesama koje su tipične za ovaj praznik. Uskrs posebno vole djeca zato što je ovaj praznik za njih jedan veliki kreativni projekt koji im omogućava eksperimentiranje i mnogo dobre zabave.

Donosimo vam prijedloge za izradu 12 jednostavnih dekorativnih predmeta koje su odličan poklon povodom uskršnjih praznika. Njihova izrada je idealna prilika da izdvojite malo vremena da se zabavite sa svojim djetetom, a između ostalog možete pogledati kako da napravite razne vrste zečića, narukvice u jarkim bojama i čokoladnu koka-kolu ispunjenu ukusnim šarenim bombonama!

Izvor: 5-Minute Crafts

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti