Kakvim ženama muškarci nerado prilaze…

Piše: Redakcija

Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Evo nekoliko potencijalnih razloga, piše B92.

1. “Čopor” drugarica

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu djevojci koja se cijelo veče ne odvaja od “čopora” svojih prijateljica.

2. Mobilni

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i provjeravaju svakih pet minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svijetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

3. Napadne minđuše

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo vjerovatno da će prići djevojci koja ima minđuše veće od ušiju.

4. Karmin

Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste, crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse vjerovatno ni ne primijete.

5. Osmjeh

Žene koje se nikada ne smiju nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lijepe.

6. Alkohol

I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Charlieja Sheena i “odvažnije”, odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

7. Pretjerivanje

Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti