Neobični rituali poznatih zvijezda: Jennifer odbija pričati s ljudima

Piše: Redakcija

Svako od nas ima neke rituale, no, poznate zvijezde sa svojim navikama često znaju pretjerati. Pogledajte neke od najneobičnijih rituala poznatih zvijezda.

Jennifer Lopez 

Njena poslovna rutina je uvijek bila čudna, ali nakon razvoda od Marca Anthonyja postala je potpuno bizarna. Naime, na snimanjima Jennifer ne priča ni sa kim osim sa svojim asistentom. Ukoliko neko želi da joj nešto kaže mora to uraditi preko asistenta, bez obzira na to što Jennifer stoji samo na metar od njega.

Arianna Huffington 

Image result for arianna huffington

Ova uspješna poslovna žena otkrila je da se ključ njenog uspjeha nalazi u spavanju. Naime, pošto je dugo patila od hroničnog umora Arianna je odlučila da ubuduće izdvaja vrijeme samo za spavanje. Upravo zbog toga je investirala u veliki krevet i tamne zavjese, a razvila je i rutinu pred spavanje koja podrazumijeva da isključi telefon te ga stavi na punjenje u drugu sobu. Nakon toga odlazi na kupku od lavandinog ulja, te čita knjigu koja je uspavljuje.

Mariah Carey

Pjevačica je jednom prilikom otkrila da joj je za dobar glas potreban san od čak 15 sati, kao i da oko nje moraju da budu postavljeni osvježivači vazduha, njih 20.

– Može se reći da je to kao spavanje u parnoj sobi – rekla je pjevačica.

Stephen King 

Image result for stephen king

Ovom autoru svi jastuci moraju biti okrenuti ka određenoj strani, te dio jastučnice koji na sebi sadrži otvor mora biti okrenut ka određenoj strani, bez čega ovaj autor ne može da zaspi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti