Preminuo Richard Harrison, zvijezda Zalagaonice

Piše: Redakcija

Richard Harrison, zvijezda showa “Zalagaonica” umro je u 77. godini života. Poznatiji pod nadimkom Stari bio je zaštitno lice showa koji se emitirao i u kod nas. Vijest o smrti potvrdio je njegov sin Rick Harrison.

-Stari Harrison umro je jutros u 77. godini života, okružen svojim najmilijima. Užasno će nedostajati svojoj porodici, prijateljima, cijelom timu emisije i obožavateljima širom svijeta-rekao je Rick.

Vijest o smrti Starog objavljena je i na službenoj Facebook stranici Zalagaonice, a njegova portal navela je da je bilo lijepo imati ga za oca, djeda i pradjeda.

Richard Harrison je zalagaonicu u Las Vegasu otvorio 1989. godine, zajedno sa svojim sinom Rickom. Postali su reality zvijezde kada se emisija “Pawn Stars” počela emitirati na Historyju.

-Moj otac je bio moj junak. Znam da je dodirnuo srca miliona ljudi diljem svijeta i pokazao kako treba voljeti i cijeniti svoju porodicu- rekao je Rick.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti