Mini test: Odgovorite na ova pitanja i znat ćete da li ste spremni za vezu

Piše: Redakcija

Svi znamo ili smo u nekom trenutku poznavali onu jednu osobu koja je u vezi jer osjeća da treba da bude s nekim, iako zna da s tom osobom veza najvjerovatnije nije prava stvar



Vjerujemo da svako zna šta je najbolje za njega samog, ali ipak vam dajemo neke savjete koji vam mogu pomoći da otkrijete je li osoba koja vam se sviđa idealna za vas.

#1 Da li ste toj osobi uvijek na prvom mjestu?

Neko ko je zaista vrijedan vas i vašeg vremena napravit će sve kako biste mu vi bili prvi na listi prioriteta i uvijek prvi u rasporedu.

#2 Da li vam daje osjećaj sigurnosti?

S pravom osobom ćete se osjećati sigurno, neće biti nikakvih igrica i nećete razmišljati ima li ta osoba neke skrivene namjere.

#3 Osjećate li “leptiriće”?

Kada se govori o ljubavi, često se spominju leptirići u stomaku, ali kada vas neko obori s nogu, radi se o leptirićima u cijelom tijelu.

#4 Da li se uvijek s njim/njom osjećate lijepo?

S pravom osobom uvijek ćete se osjećati lijepo i dobro, jer se za onu pravu osobu ne morate posebno sređivati. Ona vas voli baš takve kakve jeste, čak i u najgorem izdanju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti