Koji su to najekstravagantniji zahtjevi poznatih faca

Piše: Redakcija

 

Sobe s određenom temperaturom, namještaj određene boje, pa sve do smiješnih zahtjeva poput umjetnog stabla na točkićima. Ovo su samo neki od zahtjeva koje poznati pjevači i glumci imaju kad je u pitanju njihova soba za odmor prije nastupa, odlazak na odmor ili smještaj za vrijeme snimanja. Tako je porodica Beckham kao dio svojih zahtjeva tražila da imaju stalnu pratnju, istu poslugu sve vrijeme odmora, a u sobama veći protok kisika. 

MARIAH CAREY

Pjevačica je na glasu kao jedna od razmaženijih zvijezda. Tako je za turneju zahtijevala bocu šampanjca Cristal s naboranim slamkama za ispijanje. Također treba i jednu osobu čiji će jedini posao biti bacati njene žvakaće gume. Jedan od zahtjeva je i da temperatura sobe mora biti 24 stepena Celzijusa, a glavna vrata se moraju otvarati prema dnevnoj sobi, nikako prema garderobi. Od hrane u sobi mora biti poovana piletina na sobnoj temperaturi. 12 boca Coca Cole i 12 boca dijetalne Coca Cole, 12 proteinskih napitaka s okusom vanilije,12 litara Fiji vode, 12 malih bočica vode na sobnoj temperaturi. Ovo su samo neki od zahtjeva što soba ove dive mora sadržavati.

WILL FERRELL 

Glumac poznat po svojim smiješnim ulogama ima i takve zahtjeve. Neki njegovi zahtjevi su poprilično zabavni pa nismo sigurni koliko ga se ozbiljno shvata. Spisak zahtjeva tako uključuje električni skuter na tri točka, lažna stabla na točkovima kao i dugu na točkovima. Osim ovih zahtjeva koje baš možemo spojiti s popularnim glumcem, u svojoj sobi želi pivo, vodu, proteinske pločice, bademe. Možemo reći kako se Will ne svrstava u kategoriju zahtjevnih poznatih faca, piše miss7.

 | Autor: Getty/Guliver

BEYONCE

U slučaju da se nađeš ispred kraljice B, ni slučajno joj nemoj ponuditi Coca-Colom. Beyonce isključivo pije Pepsi jer je ugovorom vezana za taj brend pa ne želi riskirati prekid ugovora. Također, od hrane uvijek mora biti dobro pečenih pilećih bataka, krila i prsa s neizostavnim ljutim umakom (dakako, osim kad nije na veganskoj dijeti). Temperatura u njenoj sobi u svakom trenutku mora iznositi 25 stepeni Celzijusa. A na spisku je su još 4 potpuno nova bijela peškira, svijeće s mirisom ruže, novi set za čaj…

BRITNEY SPEARS

Pjevačica je prije nastupa u londonskoj O2 Areni zahtijevala da uokvirena slika princeze Diane bude obješena na zid garderobe. Naime, Britney obožava monarhiju, a Lady Di ju inspirira na brojne načine. Osim slike, Britney je tražila i cheeseburger iz McDonald’sa, ali bez peciva. 

View this post on Instagram

🍀🍀🌹 📷: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

PAUL MCCARTNEY

Pjevač je zahtijevao da nijedan predmet u njegovoj neposrednoj okolini ne smije biti životinjskog porijekla, što uključuje hranu i materijale, ali čak i životinjske uzorke. Njegova je izjava da neće biti dopušteno meso ni mesne prerađevine u garderobi, produkcijskoj sobi ni u prostoru iza pozornice. Zaključak je da ako Paul ne jede meso, neće ga jesti niko. Također traži i 6 velikih biljki, ali ne smiju biti drveća. 20 čistih peškira mora biti ispred produkcijske sobe, a na sjedištima u limuzini ne smiju biti kožna sjedišta.
 | Autor: Getty/Guliver

RIHANNA

Mega-popularnoj pjevačici zahtjevi su suprotni od onih koje ima Paul McCartney. Naime, Riri želi jedan veliki krzneni tepih ( ako može imati uzorak životinje, još bolje) kako bi mogla hodati bosonoga. Također, veliki je fan zavjesa, posebno onih u plavoj i crnoj boji te od ledenoplavog šifona. Ako je moguće, želi da zavjese prekriju sve zidove pa čak i vrata ormara. 4 male, prozirne vaze s bijelim tulipanima, 6 svijeća, ovlaživač zraka su još neki od zahtjeva.

GEORGE CLOONEY

George Clooney na svojim snimanjima traži jacuzzi te košarkaško igralište smješteno blizu prikolice u kojoj se odmara u pauzama od snimanja filma. 

View this post on Instagram

#georgeclooney #riva #lagodicomo #modastileuomo

A post shared by moda.stile.uomo (@moda.stile.uomo) on

MADONNA

Najveći zahtjev ove pjevačice, odnosi se na onaj koji je i brojkom najveći. To je 200 ljudi u pratnji. Također jedan ”manji” zahtjev je i taj da se prostor iza pozornice gdje pjevačica boravi napravi i uredi identično kao i njen vlastiti stan. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti