Poznate ličnosti koje ne stare: U čemu je njihova tajna?

Piše: Redakcija

Postoje filmske i muzičke zvijezde kojima polazi za rukom da izgledaju kao da su bar dvadeset godina mlađe. Većina njih je počela karijeru ’90-ih, a čini se da ih vrijeme nije nimalo pregazilo. Poznate ličnosti kao što su Jennifer Lopez,  Halle Berry i Enrique Iglesias i dalje su popularne i ne samo to, izgledaju skoro isto kao i kada su se proslavile.

Saznajte tajnu njihovog mladalačkog izgleda u tekstu koji slijedi.

Halle Berry

Vjerovali ili ne, Halle Berry je upravo napunila 52 godine. Mnogi bi rekli da je i dalje zgodna kao na vrhuncu svoje karijere prije petnaestak godina. Halle je počela da vodi računa o ishrani krajem ’80-ih kada je saznala da boluje od dijabetesa. Osim toga, ona svoje zategnuto tijelo duguje i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Trenira minimum tri puta sedmično, najčešće boks.

Jennifer Lopez

 

Sa svojih 49. godina, Jennifer izgleda fenomenalno kao i uvijek. Popularna pjevačica i glumica i dalje ne odstupa od svojih zdravih navika. Ona redovno radi jogu i meditira, a u njenoj dijeti nema mjesta za masnu i prženu hranu, alkohol i napitke s kofeinom. Jennifer također spava čak 10 sati! Da li je to možda tajna njene vječne mladosti?

Jared Leto

Ko bi rekao da Jared Leto ima 46 godina. Prema našem mišljenju, on izgleda bar dvadeset godina mlađe! Malo ljudi zna da je Jared vegetarijanac, a ako ga pitate, reći će vam da je ta činjenica glavnih razlog njegovog mladalačkog izgleda.

Gwen Stefani

Prošlo je 23 godine od objavljivanja hit singla Don’t Speak grupe No Doubt, a pjevačica ovog benda Gwen Stefani i dalje izgleda praktično isto kao u spotu za ovu pjesmu. Njena tajna je zdrav život koji uključuje svakodnevno bavljenje sportom, dijetu punu organske hrane, ali i redovno korištenje kozmetičkih proizvoda za zaštitu od sunca.

Enrique Iglesias

Popularnom španskom pjevaču je pošlo za rukom da zadrži svoj dječački izgled od kada se pojavio na muzičkoj sceni sredinom ’90-ih pa do danas. Jasno je da dobri geni igraju veliku ulogu u tome, ali treba dodati i manjak stresa u životu, koji sigurno duguje svom skladnom ljubavnom životu. Podsjećamo vas da je Enrique Iglesias od 2001. godine u vezi sa bivšom teniserkom Annom Kournikovom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti