Dobro je znati: Provjerite šta svaki horoskopski znak želi u seksu

Piše: L. K. P.

O tome koliko je seks važan u romantičnom odnosu ne treba posobno govoriti, ali o preferencijama koje partneri imaju uvijek je korisno pročitati pokoji savjet. Astrologija puno toga govori o nama pa tako i o tome što svaki horoskopski znak želi u krevetu, a možda vam neće priznati.

U nastavku možete provjeriti što točno vaš partner želi u krevetu.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenosti i energiji u krevetu. Oni vole preuzeti inicijativu i biti dominantni. Uživaju u avanturističkim i dinamičnim seksualnim iskustvima. Također cijene partnera koji je samopouzdan i spreman istraživati nove stvari. Spontanost i uzbuđenje su ključni za zadovoljavanje ovna.

Bik

Bikovi vole senzualnost i spor, promišljen pristup seksu. Oni uživaju u dugim predigrama i fizičkom dodiru. Cijene udobnost i luksuz te vole stvarati romantičnu atmosferu. Partner koji zna kako ih maziti i pružiti im osjećaj sigurnosti i stabilnosti će ih posebno zadovoljiti. Za bika, seks je umjetnost koju treba cijeniti i uživati.

Blizanci

Blizanci su radoznali i vole raznolikost u seksualnom životu. Uživaju u verbalnoj komunikaciji i često ih uzbuđuje razgovor prije, tokom i nakon seksa. Cijene partnera koji je otvoren za eksperimentiranje i promjene. Brzo im dosadi rutina, pa im je važno da seks bude dinamičan i stimulativan. Inteligencija i duhovitost u krevetu su veliki plus.

Rak

Rakovi su emotivni i traže duboku emocionalnu povezanost u seksu. Uživaju u intimnim i nježnim trenucima, a predigra je za njih vrlo važna. Cijene partnera koji je pažljiv i razumije  njihove potrebe. Vole stvarati sigurno okruženje u kojem se mogu potpuno opustiti. Za rakove, seks je izraz ljubavi i povezanosti.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i uživaju u dramatičnom i strastvenom seksu. Cijene komplimente i divljenje od strane partnera. Uživaju u igranju uloga i fantazijama koje im omogućuju da pokažu svoju kreativnost. Partner koji zna kako ih pohvaliti i pružiti im osjećaj važnosti će ih posebno uzbuditi. Seks za lava mora biti intenzivan i nezaboravan.

Djevica

Djevice su detaljne i analitične, što se odražava i u njihovom pristupu seksu. Uživaju u čistoći i urednosti, te cijene partnera koji je drži do sebe. Predigra i postepeno povećavanje napetosti su vrlo važni za djevice. Oni vole pružiti zadovoljstvo svom partneru i vrlo su osjetljivi na njihove potrebe. Seks za djevicu je kombinacija fizičke i mentalne stimulacije.

 

Vaga

Vage cijene estetiku i harmoniju, što se odražava i u njihovom seksualnom životu. Uživaju u romantičnoj i elegantnoj atmosferi. Seks za njih treba biti uravnotežen i obostran, a predigra je vrlo važna. Cijene partnera koji je nježan i pažljiv te voli stvarati ugodno okruženje. Uživaju u tjelesnoj harmoniji i estetski privlačnom iskustvu, stoga u njihovom ormaru uvijek postoji zavodljiva kombinacija predodređena upravo za seks.

Škorpija

Škorpije su intenzivni i strastveni, a seks za njih predstavlja duboku emocionalnu i fizičku povezanost. Oni vole istraživati tamnije i dublje strane seksualnosti. Cijene partnera koji je otvoren za intenzivne i ponekad ekstremne seksualne iskustva. Za Škorpije je povjerenje ključno, jer im omogućuje da se potpuno predaju. Seks sa škorpijam je često duboko transformativan i moćan.

 

Strijelac

Strijelci su avanturistički nastrojeni i vole istraživati nove stvari u seksu. Cijene slobodu i spontanost, pa im je važno da njihov seksualni život bude uzbudljiv i dinamičan. Uživaju u putovanjima i egzotičnim iskustvima koja mogu unijeti u svoj seksualni život. Partner koji dijeli njihov entuzijazam će ih posebno zadovoljiti. Seks za strijelca treba biti zabavan i pun energije.

 

Jarac

Jarci su ozbiljni i odgovorni, ali u seksu mogu biti vrlo strastveni i predani. Oni cijene stabilnost i pouzdanost te vole kontrolu i strukturu. Uživaju u seksualnim iskustvima koja su dobro planirana i izvedena. Partner koji može kombinirati strast s praktičnošću će ih posebno uzbuditi. Seks za jarca je kombinacija strasti i discipline.

 

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalni i vole eksperimentirati u seksu. Cijene intelektualnu stimulaciju i često ih uzbuđuju razgovori o neobičnim temama. Uživaju u slobodnom i nekonvencionalnom pristupu seksu. Partner koji je otvoren za inovacije i promjene će ih posebno zadovoljiti. Seks za vodolijama treba biti jedinstven i pun iznenađenja.

 

Ribe

Ribe su emotivne i senzualne, traže duboku emocionalnu povezanost u seksu. Uživaju u romantičnoj i maštovitoj atmosferi. Cijene partnera koji je nježan i pažljiv te voli stvarati intimne trenutke. Seks za ribe je često povezan s dubokim emocijama i duhovnošću. Partner koji može razumjeti njihove emocionalne dubine će ih posebno zadovoljiti.

Pročitajte još