Novosti

Je li moguće da Angelina Jolie ima samo 35 kilograma?

Čini se da Angelina Jolie prolazi kroz težak period života, i to ne samo zbog razvoda s Brad Pittom. Eksperti koji su vidjeli fotografije glumice procijenili su da je ona u ovom trenutku teška samo 35 kilograma!

Jolie je prije tri godine prošla kroz operaciju odstranjivanja dojki jer je saznala da bi mogla naslijediti rak od majke Marcheline Bertrand koja je umrla 2007. nakon duge borbe s rakom dojke. Izvor blizak glumici kazao je za Star magazin kako je Angie prestala jesti skoro potpuno.

– U potpunom je emocionalnom i fizičkom rasulu, na rubu kolapsa. Toliko je anoreksična da joj koža visi, a kosti samo što joj ne pucaju. Potrebna joj je pomoć, i to brzo – izjavio je neimenovani izvor blizak glumici. I glumica je govorila o svom izgledu.

– Nisam neko ko ovo radi namjerno, da bi stao u uske pantalone. Prolazim kroz jako tešku godinu svog života, voljela bih da ljudi to razumiju – kazala je Jolie.

Neki su spekulisali da glumica svojim izgladnjivanjem ukazuje na problem gladi u svijetu. Ako je zaista istina da je pala na 35 kilograma, hitno joj je potrebna pomoć.