Bieberova zaručnica strahuje da Selena Gomez nikada neće preboljeti njenog dečka

Piše: Redakcija

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Iako Hailey Baldwin, zaručnica Justina Biebera, uživa u pripremama za vjenčanje, ipak ne može prestati razmišljati o Justinovoj bivšoj djevojci, Seleni Gomez.

Izvori bliski mladoj manekenki kažu da se Hailey “osjeća loše” zbog Selene, koju je navodno nova veza bivšeg dečka dosta pogodila. Hailey razumije koliko je Seleni teško krenuti dalje.

– Hailey se osjeća loše zbog Selene jer misli da nikada neće dokraja preboljeti Justina. A jasno joj je i zašto, jer je on najbolji muškarac na svijetu – rekao je izvor za Hollywood Life.

– Hailey voli Justina jer je seksi, talentiran, bogat, uspješan, poznat i jedan od zgodnijih muškarac na svijetu. Ona se osjeća kao najsretnija djevojka na svijetu. Također simpatizira Selenu i razumije da je njoj, kao i svim drugim djevojkama koje su bile u vezi s Justinom, nemoguće zaboraviti ga ili prestati žaliti za njim. No, postoji samo jedan Justin na svijetu i Hailey je uvjerena da ga Seleni nijedan drugi muškarac neće moći zamijeniti, da ga neće preboljeti, ma koliko se trudila – dodao je izvor.

Nedavno se pisalo i da je Seleni srce bilo slomljeno kada je čula da je mladi par kupio vilu u Kanadi.

– I ona je maštala da će se skrasiti negdje s Justinom, daleko od Hollywooda. To je bio njen san, zasnovati porodicu s Justinom u velikoj kući pokraj jezera. Kada je vidjela da on taj san ostvaruje s drugom, to ju je pogodilo – otkrio je izvor.

Pročitajte još