Jelena Veljača: Zašto Dražen nije išao sa mnom na crveni tepih

Piše: Redakcija

U centru javnosti u posljednje vrijeme nalazi se Jelena Veljača, koja je sve iznenadila potvrdom da se razvodi od Dražena Čučeka s kojim ima kćerku Lenu. Njihov razvod je, za razliku od mnogih, prošao bez mnogo turbulencija, a kako kaže, ostali su u prijateljskim odnosima.

– Mi živimo u dva stana u Beogradu. Ja se uvijek nadam da dvoje ljudi i kada prestane ljubavna priča mogu ostati u prijateljskim odnosima, a posebno kada imaju dijete. Shvatam i kada je to nemoguće, ne osuđujem, razumijem. U Hrvatskoj postoji narodna izreka: “Niko nije prorok u svom selu”, odnosno, ne znaš šta će se desiti u životu. Imala sam sreće da sam se udala za čovjeka s kojim imam fantastičan odnos, i koji je ravnopravan u roditeljstvu, što je u ovom Regionu vrlo rijetko. Rastavljeni očevi uzmu dijete svakog drugog vikenda i odvedu ga svojoj majci. Ja sam zahvalna tome da to nije slučaj kod mene. Sve pohvale imam za svog muža – kazala je Jelena za “Blic”, te otkrila zašto se njen uskoro bivši suprug nije pojavio s njom na crvenom tepihu na premijeri serije “Pogrešan čovjek”.

– Nije došao jer čuva Lenu. S njom je večeras. To je Draženov odabir. On je osoba koja nije od velikih događaja, ne ide na crveni tepih. Pitala sam ga da li želi da dođe, a onda je on rekao da smo dvije sedmice u Beogradu i da dijete treba da ima mamu ili oca kraj sebe. Rekao mi je idi ti. Ti si važnija da budeš tamo. Jako je lijepo da je ostao s njom – kazala je.

Pročitajte još