Blake Lively i Ryan Reynolds: Omiljeni holivudski par zabavlja pratitelje na društvenim mrežama

Piše: Redakcija

Blake Lively i Ryan Reynolds

Rayn Reynolds i Blake Lively još jednom su nas podsjetili zašto ih toliko volimo, kako u stvarnom životu tako i na društvenim mrežama.

Junakinja serije “Tračerica” i zvijezda filma “Deadpool” proslavili su šestu godišnjicu braka, a njihove objave povodom godišnjice braka na društvenim mrežama nasmijale su pratitelje.

Reynolds je objavio fotografiju kamiona na kojem se nalazi reklama u kojoj joj upravo on reklamira gin, a Blake se nije mogla suzdržati od komentara.

– Kome treba minivan?! Od sada vozim samo ovo. Suptilno, predivno i O MOJ BOŽE, TAKO SI VELIK – komentirala je glumica i nasmijala pratitelje ovog slavnog para.

Glumci su se prvi put upoznali 2010. godine na setu filma “Green Lantern”. U to vrijeme Reynolds je bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem.

Lively i Badgley prekinuli su u septembru te iste godine, a u decembru su Reynolds i Johansson objavili da se razvode. Do oktobra 2011. godine svi su američki mediji pisali da Blake i Ryan hodaju, a onda su u septrembru 2012. razmijenili vjenčane zavjete. Danas važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a mnogima su i jedan od najomiljenijih.

Pročitajte još