Majka stala u odbranu poznate pjevačice Mel B: Ona ponekad zna pretjerati s alkoholom

Piše: Redakcija

Poznata spajsica Mel B piše svoju biografsku knjigu, a izvori bliski pjevačici otkrili su da će detalji u njoj uzdrmati mnoge. No, to nije jedini razlog zbog kojeg je Mel B u žiži medijskog interesovanja u posljednje vrijeme. Naime, ona se prošle godine odlučila razvesti od svog dotadašnjeg supruga Stephena Belafontea, a u toku je sudski proces na kojem će biti odlučeno ko će dobiti starateljstvo nad njihovom kćerkom Madison. Jedan od svjedoka koji je uključen u ovaj proces javno je popljuvao slavnu pjevačicu. 

– Ona je teški alkoholičar, svakodnevno se drogira i dovodi hrpu nepoznatih muškaraca u dom kako bi s njima imala seks, a sve to radi dok su joj maloljetna djeca u kući – rekao je on  na sudu. 

Image result for mel b with mother

Mel B s majkom

No, suđenju je prisustvovala i njena majka Andrea, koja je odlučila stati u kćerkinu odbranu. 

– Ne mogu više sjediti i slušati kako ovaj čovjek vrijeđa moju kćerku i uništava djetinjstvo mojim unucima. Ona ponekad zna pretjerati s alkoholom, ali znam da joj ta djeca znače sve na svijetu i da se brine za njih. Ona je imala problem s ovisnošću, ali je isto tako imala i traumatično iskustvo koje joj je priuštio njen bivši muž. Uvijek pazi da, kada radi sve te navedene stvari, djeca nikada nisu u blizini – objasnila je njena majka Andrea. 

Podsjećamo, uz Madison, pjevačica ima još dvije kćerke Phoenix Chi koju je dobila s glumcem Jimmy Gulzarom,  te Angel Iris, čiji je otac glumac Eddie Murphy.

Pročitajte još