Reper Drake u kontaktu s 14-ogodišnjom glumicom

Piše: Redakcija

Millie Bobby Brown, 14-ogodišnja glumica hit serije “Strange Things”, zaprepastila je javnost kada je u jednom intervjuu izjavila kako je u kontakti s 31-godišnjim reperom Drakeom koji je često savjetuje kada su momci u pitanju.  Millie je otkrila kako je Drakea upoznala prošle godine tokom boravka u Australiji, a tokom dodjele Emmyja rekla je da su od tada neprestano u kontaktu.

– Obožavam ga. On je stvarno fantastičan. Odličan je prijatelj i uzor. Stalno se dopisujemo. Baš mi je neki dan poslao poruku da mu jako nedostajem – ispričala je Millie.

Na pitanje novinarke o kakvim savjetima je riječ, mlada Millie je rekla kako je reper daje savjete o momcoma ali nije htjela otkriti više detalja. 

Nakon njenih izjava javnost je ostala u šoku budući da je reper od nje stariji čak 17 godina, a mnogi su na Twitteru prokomentarisali kako njihov odnos nije ispravan. Zvjezda popularne serije “Strange Things” odlično se snalazi kako na filmu tako i na modnoj sceni. O kakvom se potencijalu radi govori podatak da ju je magazin Time uvrstio na svoju godišnju listu TIME100 najuticajnijih ljudi na svijetu. 

Pročitajte još