Sve zbog novog skandala: Severina otkazala koncert

Piše: Redakcija

 

Nakon što su srbijanski mediji objavili kako se pojavila nova serija fotografija poznate hrvatske pjevačice Severine Kojić, objavljen je status na njenoj zvaničnoj Facebook stranici. 

– Večerašnji nastup  u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa – stoji u objavi.

Podsjetimo, spomenute fotografije na kojima je pjevačica gola su se, kao i one od prije mjesec dana, poput munje proširile regionom, a postavlja se pitanje ko ih je objavio? Naime, Severinin menadžer je za 24sata.hr govorio o ovom pitanju. 

– Kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva – rekao je Tomislav Petrović za ovaj medij. 

No, ova izjava svakako je uticala i na Severininog bivšeg supruga Milana Popovića da se oglasi. 

– Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sudskim postupcima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske presude koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njenom životu. Ne znam je li ih je ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, ali ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to neko pokaže – rekao je Popović za hrvatski Index.

Pročitajte još