Angela Bassett: Imam recept za vječnu mladost

Piše: Redakcija

Poznata glumica Angela Baset jedna je od najljepših holivudskih glumica, koja svojim savršenim izgledom mami uzdahe jačeg pola. Iako je nedavno proslavila svoj 60. rođendan, Angela izgleda prelijepo. Mnogi su spekulisaki da se Angela već nekoliko puta podrvgla estetskim operacijama, što je ona demantovala. Ona je u jednom intervjuu govorila o svojoj karijeri, a otkrila je na koji načim održava svoju savršenu figuru.

-Napredovali smo pa se poimanje starosne dobi sve više pomijera, pa su šezdesete postale nove četrdesete, a sedamdesete su nove pedesete. Sa godinama morate da smanjite stres, ali i da se osjećate seksi u svojoj koži- rekla je glumica. 

Veliku pažnju posvjećuje ishrani i navodi kako dva puta nedjeljno vježba sa ličnim trenerom koji joj pomaže da svaki trening uradi pravilno. 

-Ključ je u pravilnoj ishrani i vježbanju. Sve dolazi iznutra. Uvijek se trudite da jedete ukusne obroke. Uživam u ukusnoj i finoj hrani. Mislim da zdravo ne mora da znači i neukusno- naglasila je Bassett, dodavši da nikada ne konzumira mliječne proizvode i peciva jer su to namirnice koje su najčešći uzrok gojaznosti. 

Pročitajte još