Tara Reid izbačena iz aviona jer se posvađala s posadom

Piše: Redakcija

Kako piše „TMZ“ holivudska glumica Tara Raid navodno je izbačena s leta između Los Angelsa i New Yorka, jer se posvađala sa zaposlenicima oko izbora sjedišta. Svjedoci su potvrdili da je započela svađu nakon što nije dobila jastuk i mjesto uz prozor, a nakon što su je uspjeli smiriti, zaposlenici avio kompanije zamolili su je da napusti avion, što je ona i učinila.

https://www.instagram.com/p/BpBqw8UHsix/?hl=hr&taken-by=tarareid

Glumica je dala objašnjenje na Instagram profilu objašnjavajući da su mediji sve krivo prrenijeli te da je dobrovoljno napustila let zbog svog psića. Kako navodi uposlenici joj nisu dopustili da psića drži u krilu za vrijeme leta, nego su joj predložili da ga stavi u dio za prtljag iznad glave ili u teretni dio aviona, to je ona naravno odbila.

-Imala sam svako pravo povesti ga, a za njega imam i dokumentaciju od doktora i veterinara. Posada mi je predložila da ga stavim u dio za prtljag što je apsurdno jer životinje tamo ne mogu disati i znam za slučaj kad se jedan psić tako ugušio. Drugi prijedlog je bio da ga ostavim u teretnom prostoru što sam također odbila – napisala je glumica, te dodala da nije pravila nikakve probleme.

Nakon što je napustila avion, uspjela je uhvatiti drugi let gdje su joj dopustili povesti psa.

View this post on Instagram

Walking into the week like..👩🏼

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

Pročitajte još