Samantha Fox: Reality programi su doveli do toga da djevojke liče jedna na drugu

Piše: Redakcija

Popularna glumica i nekadašnji model, Samantha Fox izjavila je nedavno kako su reality programi najveći krivci zbog kojih današnje djevojke uglavnom liče jedna na drugu. Ona je u jednom intervjuu govorila o današnjem trendu zbog koga je u svijetu sve više mladih djevojaka koje se podvrgavaju estetskoj hirurgiji, iako je većina njih još u dobi kada se fizički razvijaju, dok estetskom hirurgijom sebi nanose više štetu nego korist. Iako je kao mlada imala ponude da uradi estetsku korekciju, Samantha je to odbila, ističući kako niti jednoga trenutka tokom svoje karijere nije pristala na bilo kakvu korekciju te vrste.  

-Nikada nisam razmatrala opciju vještačkog uljepšavanja. Neke žene uvećavaju grudi kako bi izgledale ljepše i to je u redu. Ukoliko je to nešto što će zadovoljiti njihovog partnera to je tek druga priča. To bi trebalo da uradite zbog sebe kako biste se vi osjećali bolje. Meni tako nešto nikada nije bilo potrebno- izjavila je Samantha. 

Glumica je naglasila da su osim reality programa krivci za ovakvo stanje i brz način života, koji ne dozvoljava mladim djevojkama da se razviju fizički i intelektualno što ih veoma brzo dovodi u situaciju da se okreću ka estetskoj korekciji, čime nerijetko ugrožavaju svoje zdravlje. 

Pročitajte još