Šminkanje nije prošlo baš najbolje: Unakaženo lice Kim Kardashian

Piše: Redakcija

Kim Kardashian smo navikli viđati u njenim najboljim izdanjima, savršeno našminkanu, savršeno obučenu, ali postoji savršeno dobar razlog zbog kojeg je sve zanemarila i pokazala lošu šminku na svom licu.  Ova reality zvijezda poznata je po djeljenju intimnih trenutaka na Instagram storyju, a sada je objavila i presladak video sa svojom kćerkom.

View this post on Instagram

Snake Skin Drip on my little Northie

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Naime, dopustila je kćerki da je našminka, pokazujući novu liniju vlastitih kozmetičkih proizvoda pod nazivom „KKW BEAUTY“. Na ovaj način Kim je željela prva probati vlastite proizvode. Malena North West iskoristila je priliku pa je upotrijebila sve testere koje joj je mama ponudila. Ipak šminkanje nije prošlo bez suza jer se malenoj North West nije svidjelo kako je mamu našminkala.

Stoga joj mama ponudila da je ponovo našminka. Na posljednjem videu Kim je pokazala svoje proizvode ali i završni look. Sastojao se od jako naglašenih očiju, tačkica na licu i nude usana. Kim je kroz ovaj video pokazala simpatične trenutke s kćerkicom, te tako dokazala mnogima da kod nje nema srama, pa makar to bilo unakaženo lice od šminke.

Pročitajte još