Kate Hudson: Želim da budem tu za svoju djecu još dugo

Piše: Redakcija

Nakon što je prije dva mjeeca na svijet donije treće dijete, glumica Kate Hudson odlučila je posvetiti malo vremena sebi i svom tijelu. Kate i njen partner Danny Fujikawa s velikom radošću objavili su informaciju da su postali roditelji, a medijima su otkrili informaciju da su njihovoj novorođenoj kćerki dali ime Rani, kako se zvao i Dannyjev otac.

-Uhodali smo se oko bebe, i vrijeme je da se fokusiram malo na sebe. To znači da više pažnje posvetim svom zdravlju. Zašto? Jer želim da budem tu za svoje troje djece još dugo- napisala je glumica u opisu fotografije objavljene na njenom Instagram profilu.

View this post on Instagram

So…here we go! The routine with our baby is getting more familiar and I’m ready to start taking a little time in the day focusing on myself. For me that means my health. Why? Because I wanna be around a long time for these three kiddos of mine. I know that some are curious about what that means and for all you moms (wether working or not working moms) it is the most challenging thing in the world to balance kids and personal time. Let’s be honest, kids take the number one position and it’s haaaaard to make the time for yourself. I’ve been doing a lot of research and I’ve spent my life time trying all kinds of new things that are focused on health and wellness. Because I am on a mission right now to get back to my fighting weight 😉 and my strong body/mind back I want to bring you in on some of this journey. If you want to follow a more in-depth of my to-dos, @prettyhappy will be posting all kinds of fun tidbits from exercises we are loving to foods/recipes we ❤️ and meditation practices I just can’t live without 🧘‍♀️ MY GOAL: I will be shooting a film in the spring and I’m looking to shed 25lbs. I’d like to try new workouts and eat as healthy as I can. I wanna do all this and keep up milk production, raise my kids, work everyday, make time for my man, have girlfriend time and stay sane! 🤪 I know that this sounds more like a new year resolution but after Thanksgiving and everyone thanking their health, I feel motivated to keep that up. Much love and hope everyone’s Having an amazing start to the holidays! 💋

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Glumica je odlučila aktivirati se u teretani kako bi se što prije vratila u prvobitnu formu. Kate je ranije liniju održavala pilatesom, a sada joj je cilj da se zategne i postepeno, do proljeća kada počinje snimanje novog filma, skine 12 kilograma viška koje je nakupila u trudnoći.

-Isprobat ću neke nove vježbe i hraniti se što je moguće zdravije. Želim da nastavim da dojim bebu, podižem djecu, radim, imam vremena za čovjeka kojeg volim, za prijateljice, i da sačuvam zdrav razum-rekla je Hudson.

Ovo je njeno treće dijete, a prethodno je iz dvije veze dobila dvojicu sinova. Starijeg sina Rydera dobila je dok je bila u braku sa Chrisom Robinsonom članom rock benda „The Black Crowes“ sa kojim je u braku provela sedam godina. Svog drugog sina Binghama rodila je 2011. godine dok je bila u vezi sa Mattom Bellamyjem pjevačem benda „Muse“. Izvor blizak paru navodi kako su Kate i Danny jako zaljubljeni ali da još uvijek ne planiraju vjenčanje.

View this post on Instagram

💝 #WhatAMonth!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Pročitajte još