Prije nego se udala za Vojina Ćetkovića, Sloboda je voljela poznatog redatelja

Piše: Redakcija

Poznata glumica Sloboda Mićalović već nekoliko godina u braku je sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Par se upoznao tokom snimanja filma “Zona Zamfirova” 2002. godine. Ubrzo su stupili u vezu, a svoju ljubav krunisali su brakom 2008. godine. Iako je Vojin njena životna ljubav, kako ga često naziva, Sloboda je prije Vojina dugo bila u ljubavi sa poznatim redateljom Jugom Radivojevićem.

View this post on Instagram

📸🎥🎞

A post shared by Sloboda Micalovic (@slobodabob) on

Jug je poznat kao uspješan filmski i pozorišni redatelj koji je svoju karijeru gradio širom Regiona i drugih europskih zemalja. U jednom od ranijih intervjua, Jug je govorio o svojoj nekadašnjoj vezi sa Slobodom, o kojoj je imao samo riječi hvale.

-Izuzetno cijenim Slobodu, bili smo u lijepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtjevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima- izjavio je Radivojević.

Jug je u mladosti bio u vezi sa glumicom Milenom Vasić, nakon čega je nekoliko godina bio u vezi sa Slobodom. No, sudbina je htjela da im se putevi ponovo ukrste, a ubrzo su se i vjenčali. Danas žive u sretnom braku i zajedno brinu o četvoro djece uključujući djecu iz njegovih prethodnih brakova.

Pročitajte još