Ella Dvornik objasnila značenje imena svoje kćerke

Piše: Redakcija

Poznata blogerica i kći čuvenog muzičara Dina Dvornika, Ella Dvornik uživa veliko poštovanje svoje publike i Instagram pratilaca gdje je ova mlada blogerica skoro svakodnevno aktivna. Ella uživa u ljubavi sa suprugom Charlesom sa kojim ima kćerku kojoj su dali veoma neobično ime. Blogerica je sa svojim fanovima podjelila tajnu kćerkinog imena, rekavši kako je malena Balie-Dee Dvornik Pearce ime dobila po ostrvu u Indonezije za koje nju i njenog supruga vežu lijepe uspomene.

Zasto Balie Dee :))

Gepostet von Ella Dvornik am Dienstag, 14. November 2017

-Balie se čita Bali. Ime je dobila po ostrvu Bali u Indoneziji gde smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači “vojnik”. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželeo želju. Dee označava imena mog tate “Dino” i Charlesove mame “Deirdre”. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo “e” smo dodali na kraj Bali čisto da bude drugačije– objasnila je ona.

Ella je malenu Balie rodila tri nedjelje prije termina. Ona je svojoj kćerkici čak otvorila nalog na Instagramu na kojem objavljuje najzanimljivije fotografije iz njihove svakodnevice. Malena Balie već sada ima preko 20 hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte još