I nakon osam godina braka, holivudska ljubavna priča i dalje traje

Piše: Redakcija

Poznati holivudski glumački par Chris Hemsworth i Elsa Pataky važe za jedan od najsrećnijih parova u svijetu filma. Njihova veza odiše ljubavlju, a i nakon osam godina koliko su u braku, Chris i Elsa izgledaju poput zaljubljenih tinejdžera. Oštro oko kamere snimilo je poznati bračni par na jednoj plaži, a društvo su im pravili njihovi mališani.

Glumac i atraktivna glumica koja je karijeru započela kao model, izgledaju savršeno, upoznali su se 2010. godine, a nakon samo nekoliko mjeseci koliko su proveli u vezi, par se vjenčao. Dvije godine nakon toga, par je dobio kćerku Idiau, a 2014. Elsa je na svijet donijela blizance Tristana i Sashau.

Par je često proglašavan za najljepši par Hollywooda, a prema nekim informacijama, supružnici bi uskoro trebalo da se nađu na sličnom zadatku, budući da se “šuška” kako su dobili ponudu snimiti film u kojem će glumiti zajedno. Pored modelinga i glume, Elsa savršeno govori 5 jezika, a publika ju je zapamtila po ulozi profesorice književnosti u popularnoj seriji “Seranovi”.

Pročitajte još