Nova kolekcija Louis Vuittona inspirisan macama

Piše: Redakcija

Modni brend “Louis Vuitton” nedavno je u saradnji sa kreativnom direktoricom američkog magazina “Vogue” Grace Coddington odlučio na tržište “izbaciti” novu kolekciju cipela koje su inspirisane mačkama. Mace su bile glavne zvijezde specijalnog editorijala koji se sudeći po reklami koja se već nekoliko dana “vrti” modnim TV stanicama privukla veliku pažnju.

Coddington je poznata po tome što od mode više voli jedino mačke, pa zato i ne čudi što je cijela kolekcija upravo u znak ove životinje. Glavni kreativac kuće “Louis Vuitton” Nicolas Ghesquiere poznat je kao veliki ljubitelj pasa, pa se kroz kolekciju provlači i poneki motiv ove životinje, a njihov zajednički rad najviše će se dopasti ljubiteljima kućnih ljubimaca.

Pored monogram “LV” sada su tu i crteži mačaka što daje jednu novu dimenziju ovoj modnoj liniji za koju su mnogi već sada pokazali veliko interesovanje. Ova kolekcija bit će dostupna u prodaju u radnjama pred novogodišnje praznike dok je u online prodaji već sada dostupna. Torbe će koštati preko 3.000 dolara, dok će ljubitelji ove modne marke za maramu morati izdvojiti blizu 200 dolara.

Pročitajte još