Nekadašnja misica progovorila o svojim manama

Piše: Redakcija

Bivša mis Irske Rozanna Purcell otvoreno je progovorila o problemima sa kojima se susreću djevojke i žene, a koji nije rijedak ni u svijetu modelinga. Tokom odmora na Baliju, Rozanna se fotografisala u bikiniju, a njeni obožavaoci bili su iznenađeni kada su primjetili strije na njenoj koži. Ona je otkrila kako joj je dugo bilo potrebno da prihvati promjene na svojoj koži, ali je naglasila kako ne želi kriti svoju nesavršenost.

https://www.instagram.com/p/Br4mDGshXU-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

-Prvi put sam primjetila strije sa 11 ili 12 godina. Pomislila sam da se ne sjećam da me je mačka ogrebala. Za nekoliko mjeseci bilo ih je sve više i pomislila sam, odlično, imam ove tragove reptila koje niko nema. Kako sam odrastala shvatila sam da to nije nešto kul i da nije poželjno imati ih. Ni u jednom magazinu nećete vidjeti ženu sa strijama. Tek u posljednje dvije godine mogu da kažem da sam prihvatila svoje tijelo i da mogu da prođem pored nekoga u bikiniju ili šortsu, a da ne pomislim kako gledaju u mene zbog strija i celulita- napisala je Purcell u opisu fotografije.

Ubrzo su usljedili komentari podrške njenih pratilaca kojima se svidio neočekivan potez jedne misice, a mnogi njeni fanovi istakli su kako je Rozzana i dalje atraktivna, dok su pojedini komentarisali kako manekenka izgleda savršeno i prirodno.

Pročitajte još