Novosti

Spice Girls odbile turneju po SAD: Ne želimo da se svađamo

Poznati ženski muzički sastav “Spice Girls” nakon što su odlučile ponovo se okupiti i krenuti na turneju širom Engleske i Republike Irske, odlučile su odbiti veoma unosnu ponudu za veliku turneju širom SAD. Iako u malo izmjenjenom sastavu, bez Victorije Beckham, “spajsice” su odlučile održati prethodno planiranih 13 koncerata širom Britanije, a sve će završiti spektakularnim nastupima na londonskom stadionu “Wembley”. Kako bi mnogobrojna londonska publika imala priliku čuti svoj omiljeni “girl band”, popularne “spajsice” održat će 3 koncerta u glavnom gradu Engleske.

Iako su ih sa velikim nestrpljenjem čekali vidjeti širom SAD, članice benda “Spice Girls” odlučile su odbiti unosnu ponudu vrijednu 80 miliona dolara istakavši kako bi predug boravak zajedno mogao izazvati sukob među članicama benda.

-Dogovoreni koncerti bit će posebni za njih, a oprezne su bile oko dogovaranja dodatnih datuma u Americi. Iz iskustva znaju kako previše vremena zajedno na turneji može dovesti do trzavica i nervoze- rekli su izvori bliski bendu.

Isti izvor navodi kako zbog porodičnih obaveza, ne žele predugo biti odsutne iz svojih domova, a jedan od razloga je i to što većina članica benda ima svoje solo karijere, te se ne žele previše zadržavati na turneji.

Pratite nas na društvenim mrežama