Bill Clinton ponovo djed: Chelsea Clinton očekuje treću bebu

Piše: Redakcija

Kćerka bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, Chelsea Clinton uskoro će postati majka po treći put. Chelsea je putem svog Twitter naloga objavila radosnu vijest, te dodala kako ona i njen suprug Marc Mezvinsky s nestrpljenjem očekuju prinovu u njihovoj porodici.

-Marc i ja se radujemo Charlottei kao velikoj i starijoj sestri, i uzbuđeni smo gledati Aidana kako postaje stariji brat. Ne možemo izdržati ljeto i dolazak prinove u našu porodicu- napisala je Chelsea na svom Twitteru.

https://www.instagram.com/p/Bj7O0FTldMA/

Chelsea je javnost upoznala još kao djevojčicu koja se nakon očeve inauguracije 1993. godine uselila u Bijelu kuću gdje ubzo započinje svoju karijeru. Kao veoma mlada pokazala je jake organizacijske sposobnosti, a nakon što je diplomirala na prestižnom univerzitetu “Stanford” započela je karijeru u timu Clintonovog PR tima. Ubrzo prelazi na televiziju i postaje jedno od glavnih lica TV kuće “NBC” gdje je obavljala nekoliko različitih poslova. Svoju uspješnu karijeru nastavila je kao autor nekoliko istraživanja iz oblasti medija, a napisala je i dvije knjige “It’s Your World: Get Informed, Get Inspired and Get Going” i “She Persisted” koje su postali bestseleri.

View this post on Instagram

Family selfie!

A post shared by Hillary Diane Rodham Clinton (@hrclinton) on

https://www.instagram.com/p/Biqh6TGlFfX/

Pročitajte još