Beckham nikada nije izgledao sretnije: Uživa u zagrljaju mlade manekenke

Piše: Redakcija

Victoria i David Beckham bili su jako razočarani kada su saznali da se njihov prvjenac tajno viđao sa pjevačicom Ritom Ora, a upravo su njih dvoje uticali na sina da što prije okonča svoju tajnu vezu. Iako se to mladom Brooklynu nije dopalo, ipak je odlučio staviti tačku na “zabranjenu” ljubav. Nekoliko sedmica nakon raskida, mediji u Britaniji pisali su o tome kako je šarmantni mladić ponovo u vezi.

https://www.instagram.com/p/BtEgOOvneky/?utm_source=ig_embed

Ovoga puta, njegova nova izabranica jako se dopala slavnom paru. Da je mladi Beckham zaljubljen kao nikad, pokazuju posljednje fotografije mlade manekenke hane Cross koja na svom Instagramu skoro svakodnevno objavljuje zanimljive detalje svoje veze. Mediji pišu kako se Hana nedavno povjerila prijateljici rekavši da nikada nije bila sretnija kao sa Brooklynom.

https://www.instagram.com/p/Brf4ru3ng_i/

Mladi par svoje društvene mreže pretvorio je u “ljubavni izlog”, te se poput Brooklynovih roditelja ne stide pokazati zanimljive detalje iz privatnog životsa. Njihovi fanovi primjetili su kako Hana skoro nikada ne skida lančić na kome se nalazi privjesak u obliku slova “B” te dodaju kako mladi par ide pravim putem, koji bi uskoro mogli krunisati i brakom.

https://www.instagram.com/p/Bs_qW5rFll6/

Da je Hana dobrodošla u porodicu Beckamovih, “kumovala” je i Libby Andams koja je u srodstvu sa Victorijom, a upravo je ona bila ključna osoba koja je upoznala mladi par. Mnogi ističu kako je Brooklynov otac David zadovoljan izborom svog sina, te dodaju kako više ne mora brinuti zbog sinovljevih neslavnih ljubavni izleta.

https://www.instagram.com/p/Br0h6ynn8Nq/

Pročitajte još