Mustafa i Emina: Bivši supružnici proslavili rođendan sina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtTR9QsnbB8/

Pjevačica Emina Jahović i njen bivši suprug, Mustafa Sandal proslavili su sedmi rođendan sina Yavuza, čime su potkrepljene brojne sumnje da su bivši supružnici obnovili svoju vezu. Emina je na svom INstagramu objavila zajedničku fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa Mustafom i njhovim sinovima Yavuzom i Yamanom.

-Srećan rođendan moja bebo- napisala je Emina na ispod fotografije koju je objavila na svom Instagramu.

Pjevačica je prije samo par dana u jednom intervjuu za srbijanske medije potvrdila informaciju da je njena veza sa turskim biznismenom Sadettinom Saranom gotova, ali nije željela govoriti o odnosu sa bivšim suprugom, koji je odnedavno uplovio u novu ljubavnu vezu.

-Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju djecu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpjela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj djeci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim- izjavila je Emina.

Pročitajte još