Kćerka bivše manekenke izgleda neprepoznatljivo: Svi se pitaju šta joj se dogodilo

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BttkrBgjuVo/

Kćerka jedne od najljepših modela svih vremena Cindy Crawford, Kaia Gerber, protekle nedelje poršetala je novu kolekciju prestižnog brenda “Yves Saint-Laurent” na pariškoj sedmici mode. Mlada manekenka koja je u septembru protekle godine proslavila svoj 17. rođendan, predstavila je u Parizu najnovije trendove, a prisutni na samoj reviji bili su iznenađeni njenim izgledom. Naime, svi su bili začuđeni vidjevi Kaine noge koje su bile premršave, nakon čega su uslijedili brojni komentari na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

@ysl by @anthonyvaccarello

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Posljednjih godina u modi se uveliko zagovara normalan izgled ženskog tijela, no najveći svjetski brendovi i dalje za svoje revije angažiraju isključivo mršave modele. Obožavaoci su do sada nebrojano puta kritikovali mladu manekenku zbog premršave građe, tvrdeći da čak ni njena majka Cindy Crawford, koja je jedna od najpopularnijih supermodela svih vremena, nikada nije biola toliko mršava.

View this post on Instagram

Versace @versace

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

I pored svega, Kaia očigledno ne odustaje od svojih stavova kada je u pitanju njena vitka linija, trudeći se da svoju karijeru ubrzano gradi ne birajući sredstva kako bi došla do velike slave.

Pročitajte još