Godine joj ništa ne mogu: Holivudska diva u sedmoj deceniji života izgleda savršeno

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtoXGZ3lKFq/

Brojne poznatih ličnosti iz svijeta filma, mode i umjetnosti okupile su se sinoć na događaju “The Woman’s Cancer Research Fund” na Beverly Hillsu. No, jedno glumačko ime ukralo je pažnju brojnih novinara koji su se okupili kako bi ovjekovječili jedan od najvažnijih događaja kada je u pitanju humanitarni rad koji organiziraju ljudi iz showbizza. Legendarna glumica Sharon Stone još jednom je pokazala da joj godine ne mogu ništa.

Slavna glumica na gala događaj je stigla u crnom kombinezonu čije su se nogavice širile pri dnu. Preko elegantnog kombinezona, Sharon je nosila kaput sa tigrastim printon koji je u cjelokuni izgled unio dozu elegancije i vanvremenskog izgleda. Glumica je bila vidno raspoložena pa je udovoljila brojnim fotografima pozirajući nekoliko minuta, nakon čega je u društvu kolegica Demi Moore i Kate Hudson uživala u ugodnom razgovoru.

https://www.instagram.com/p/BudnBqfgOfv/

Sharon trenutno snima novu seriju za Netflix “Ratched”, a u međuvremenu brine se o svoja tri sina i redovna je na brojnim dobrotvornim događajima.

Pročitajte još