Novosti

Na pomolu nova holivudska ljubav: Zac Efron i Selena Gomez su u vezi?

FOTO: INSTAGRAM

Prema pisanju američkih medija, Hollywood je dobio novi celebrty par. Kako piše “Radar Online” nekada bliski prijatelji Selena Gomez i Zac Efron od nedavno su u tajnoj vezi. Informaciju o vezi pjevačice i glumca, medijima je saopštio njihov zajednički prijatelj koji tvrdi kako par zbog brojnih obaveza nema previše vremena za viđanje.

View this post on Instagram

I wanna hold you when I’m not supposed to…

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

-Postoji velika privlačnost između ove dvije Disneyjeve zvijezde. Oni se viđaju, ali postoji velika zabrinutost zbog njihovih emotivnih ličnosti. Mnogi misle da je njihova privlačnost recept za katastrofu. Oboje imaju naviku da skrenu sa puta kada ne žive fokusirano, jer im super organizovani život pomaže da ostanu na pravom putu- izjavio je izvor blizak paru.

Selena i Zac upoznali su se tokom snimanja filma “Neighbords 2”, gde je Selena ostvarila malu ulogu. Tokom snimanja filma, Selena i Zas ostvarili su sjajnu saradnju, nakon čega su ostali u kontaktu. Iako još uvijek nema zvanične potvrde nove holivudske veze, mnogi smatraju kako je Zac pravi muškarac za Selenu koja je nakon raskida sa Justinom BIeberom prošla kroz težak životni period.