Svi su se pitali gdje su nestale: Kćerke Jelene Karleuše nisu prisustvovale bakinoj sahrani

Piše: Redakcija

Majka srbijanske pop dive Jelene Karleuše sahranjena je jučer na Novom bežanijskom groblju nakon što je izgubila bitku s borbom karcinoma pluća. Fotografije koje slamaju srca sa posljednjeg ispraćaja Divne Karleuše obišle su Region, a mnogi su se pitali gdje su nestale Jelenine kćerke, Nika i Atina.Kako saznaje srbijanski medij Kurir nakon vijesti o smrti njene majke Jelena Karleuša je poslala svoje kćerke kod suprugove sestre u Zrenjanin.

– Jelena je jako vezana za svoju majku. Njih dvije su imale poseban odnos te su Nika i Atina, baš kao i Jelena, mnogo vremena provodile s bakom. Voljele su biti s njom jer im je ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala kako je najponosnija baka na svijetu jer ima divne unuke. Zbog toga je Jelena odlučila djecu bar na kratko zaštititi od svega, kako ne bi prisustvovale potresnom događaju – kazao je izvor.

View this post on Instagram

Moje milo i ja 😘😘😘 laku noc ! ❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Podsjećamo, pjevačica je za vrijeme jučerašnje komemoracije i sahrane bila neutješna, pala je pored lijesa i dugo jecala dozivajući majku. Uz nju je cijelo vrijeme bio suprug Duško Tošić te sestra Danijela, koja je sve vrijeme plakala. Na groblju je pjevačici pozlilo nakon čega su je ispratili do auta i odvezli s groblja.

Pročitajte još