Holivudska diva ima novo zanimanje: Online kurs glume koštat će svega 90 dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BucbJPej__j/

Holivudska glumica Natalie Portman odlučila je da svoj talenat dodatno unovči, pa je nedavno pokrenula svoj online kur glume na sajtu “MasterClass”. Glumica je obećala da će sa polaznicima kursa koji će ih na mjesečnom nivou koštati 90 dolara, podijeliti sva svoja iskustva i stečena znanja iz oblasti glume, režije i produkcije. Natalie je još obećala da će im otkriti kako istražuje stvarne i izmišljene likove, kako radi sa režiserima, kako gradi fizičku ličnost, kako izabere glas i dijalekt za ulogu koju je dobila i još mnogo interesantnih stvari iz svoje bogate karijere.

-Ovim kursom mogu podijeliti sa vama iskustvo koje sam, kao glumica, stekla za 25 godina. Ovi savjeti su važni za mene, a vidjela sam kako pomažu i drugima- rekla je dobitnica Oscara iz 2010. godine.

Pored toga što u glumačkim vodama pliva skoro 15 godina, ova šarmantna glumica posjeduje zvanje diplomirane psihologinje stečeno na prestižnom unverzitetu Harvardu. Glumica je tokom prezentacije svog novog projekta priznala kako je često osjećala strah kada bi dobijala nove uloge, dodavši da ju je upravo strah motivisao da svaku ulogu doživi kao vrhunac svoje karijere zbog čega su i rezultati bili vidljivi.

Pročitajte još