Novak Đoković otkrio dugo čuvanu tajnu: Kada mi je teško ona mi uvijek pomogne

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuCkfHnjETy/

Prvi reket svijeta Novak Đoković u razgovoru sa britanskim novinarom Jayem Shettyjem otkrio je detalje iz svog privatnog života dotakavši se svog odnosa sa suprugom Jelenom. On je priznao da je početak njihove veze bio poput bajke, ali su ih poslovne obaveze primorale da kao veoma mladi, prihvate živjeti na različitim destinacijama pri čemu je najviše trpila njihova veza.

-Sa svojom suprugom sam godinama bio u vezi, od svoje 18. godine. Tada smo počeli da se zabavljamo, ona se tada takođe bavila tenisom. Znali smo se pet godina prije nego što smo počeli da se zabavljamo, potom je ona otišla na studije u Milano, a manje-više, u istom periodu sam ja stigao u Monako, gdje se preselio moj trener. Milano je blizu, pa je često dolazila- rekao je Đoković.

Novak tvrdi kako je zahvalan na tome što je Jelena imala razumijevanja za njegovu karijeru, dodavši da mu je upravu jelena otkrila sjajan način kako da se izbori sa stresom koji je sve više počeo da utiče na njega.

-Zahvalan sam joj na svemu što je uradila kako bi naša veza opstala. Ona me je upoznala sa jogom, još u danima kada je studirala. Ona mnogo čita, čita sve i svašta, voli i da piše, zanima je novinarstvo. Sjećam se kada sam bio mlad, od svojih roditelja i svoje teniske majke, Jelene Genčić, naučio sam kako da stvari stavim na papir. To je bilo lijepo, ali je vremenom iščezlo. Jelena me podsjeća na to, počeo sam to opet da radim i osjetio sam se veoma dobro. Osjetio sam da na taj način mogu da izbacim mnogo toga što se nalazi u meni- priznao je Novak.

Nakon što su se ostvarili u ulozi roditelja, mnoge stvari postale su sasvim drugačije. Iako Jelena provodi više vremena sa Stefanom i Tarom, Đoković priznaje da sav umor i nervoza nakon napornih turnira i putovanja, nestaju onoga trenutka kada na vratima doma ugleda svoje mališane.

Pročitajte još