Wikileaks: Pamela Anderson u vezi sa najtraženijim svjetskim pritvorenikom?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuMCB3Sn1UC/

Nekada sex simbol jedne generacije i zvijezda brojnih skandala, Pamela Anderson, oglasila se putem svog Twitter profila otkrivši informaciju o kojoj se dugo spekulisalo. Anderson je dala fanovima povoda da posumnjaju u njen prisan odnos sa Julianom Assangeom, osnivačem “Wikileaksa”, internet portala i svojevrsne globalne mreže informacija koja je posljednjih godina raskrinkala brojne državne tajne. U poruci koju je napisala na svom Twitteru, Pamela duboko žali zbog činjenice da već mjesecima nije u prilici vidjeti Assangea.

-Svima nam nedostaje njegov glas. Nedostaje nam njegov smijeh, njegov nestašni osmjeh i dječački začuđeni izraz lica- napisala je Anderson poruku na svom Twitteru upućenu Assangeu koji se od sredine 2012. godine nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu gdje je dobio status privremenog azilanta.

View this post on Instagram

The marks on my arm are my lucky charm..

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

-Postoji gomila ljudi koja ne mari za njegovo zdravlje i odbija prihvatiti njehove herojske zasluge- napisala je u emotivnoj poruci Pamela.

Pamela je ranije u nekoliko navrata posjetila ambasadu ekvadora u Londonu, prije nego joj je ova mogućnost uskraćena. Nakon njene posjete Assangeu, krenule su glasine o tome šta je zapravo bio povod njenih posjeta, budući da je Anderson bila vidno uznemirena nakon napuštanja ekvadorske ambasade tokom posljednje posjete.

https://www.instagram.com/p/Bt5Y0nQneuo/

-Mi smo prijatelji, imamo jako prijateljski odnos. Volim Juliana- izjavila je tokom 2017. godine Anderson koja je dodala da je jako tešklo bizi “zaljubljen u zatvorenika” čime je pokrenula lavinu komentara.

https://www.instagram.com/p/BvwNLRtHcWa/

Pročitajte još