Nimalo ljubazna Diane Kruger: Paparazzima pokazala srednji prst

Piše: Redakcija

Njemačka glumica svoju trudnoću vješto je skrivala nekoliko mjeseci pažljivo biranom garderobom, a i sam porođaj je prošao ispod radara svjetskim medijima. Magazin People u novembru prošle godine objavio je ekskluzivno da je slavna glumica u 41. godini života po prvi puta postala majka, a ona je sada po prvi puta progovorila o novom iskustvu.

– Dugo vremena kod mene se nije javljala želja za djetetom. Imala sam svoj način života i bilo mi je sasvim dobro i bez djeteta. Ukratko, nisam se osjećala potpuno spremnom. Na kraju je ispalo da je moja kćerka stigla u pravo vrijeme. Bilo je iznenađenje i ona je jedna prekrasna djevojčica – kazala je glumica za francuski list Madame Figaro.

Diane Kruger jako se trudi sačuvati privatnost svoje petomjesečne kćerke, no u tome je stalno ometaju neumorni paparazzi. Slavna glumica nedavno ih je javno prozvala na Instagramu kad je shvatila da su je snimili s malenom. Paparazzi lekciju očigledno nisu naučili pa su je i ovaj put čekali ispred stana. Diane je izašla noseći kolica, a kad je vidjela da je fotgrafiraju, pokazala im je srednji prst.

https://www.instagram.com/p/BwFzdizBgfK/

https://www.instagram.com/p/BwFzrxFB4al/

Pročitajte još