Jennifer Lopez na udaru striptizete: Samo ja znam pravu istinu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk_fS6glKUh/

Latino zvijezda Jennifer Lopez nakon skandala koji je izbio nakon pisanja o nevjerstvu njenog partnera Alexa Rodrigueza, odlučila je vratiti se poslovnim obavezama, i trenutno vrijedno radi na snimanju novog filma “Hustlers” u kojem glumi stirptizetu. Film koji je zasnovan na članku “The hustlers at Score” koji govori o grupi striptizeta koje su svojevremeno varale svoje klijente, uglavno biznismene, advokate i menadžere sa “Wall Streeta” i od njih uzimale velike količine novca.

Nakon što se u javnosti pojavio djelić scenarija koji je otkrio detalje sa snimanja filma, oglasila se jedna od striptizeta koja je učestvovala u velikoj prevari i zaprijetila da će stopirati snimanje filma jer scenario gotovo u potpunosti na pogrešan način predstavlja ono što su one svojevremeno radile.

Samantha Barbash, jedna od “vođa” ove grupe, koja je u zatvoru provela pet mjeseci upravo zbog prevare, oštro je kritikovala cjelokupnu filmsku ekipu i naglasila da će ih tužiti zbog scenarija u kojem su predstavljene kao obični kriminalci.

-Ja sam učestvovala u tome, ja sam ta koja zna priču. Počastvovana sam što me u filmu igra Jennifer Lopez, ali mislim da bi bilo lijepo i ja da se pitam nešto- izjavila je Barbash.

Osim Jennifer Lopez, ulogu u filmu ostvarit će i kontroverzna pjevačica Cardie B.

Pročitajte još