Cara Delevingne se opasno obrušila na fanove zbog veze s djevojkom

Piše: Redakcija

Iako se već neko vrijeme sumnja da su Cara Delevingne i Ashley Benson u vezi, slavne dame su to tek nedavnopotvrdile. Naime, 29-godišnja Ashley, koja se proslavila ulogom Hanne u seriji “Slatke male lažljivice”. Prije veze s Carom, Ashley je birala muške partnere, a poznata je po vezama  s Taylorom Lautnerom i Natom Wolffom, dok joj je najveća ljubav bio  Ryan Good. Fanovi nekada znaju biti itekako okrutni prema holivudskim zvijezdama na društvenim mrežama. Sada su se na meti našle upravo njih dvije. 

View this post on Instagram

My heart 🥺🖤

A post shared by alexandra (@babybenzooo) on

– Ozbiljno se trebaš držati dalje od Care. Ti nisi ovakva. Nisi gay, voliš muškarce i zaslužuješ jednog – napisao je jedan fan Ashley. 

– Drago mi je da se Ashley više ne nalazi u blizini Care. Uvijek se Cara prema njoj ponaša bez imalo poštovanja. Ashley zaslužuje bolje – napisao je drugi. 

No, ni Ashley ni Cara nisu im ostale dužne.

– Trebaš se početi brinuti o svojim poslovima. Prestani izmišljati – napisala je Ashley, dok je Cara bila ipak malo otvorenija. 

– Odvratni ste. Ako imate problema s pravom ljubavi, dođite i recite mi to u lice umjesto da patetično mrzite putem Instagrama. Žao mi vas je obojice, očigledno niste sretni sa svojim životima – zaključila je. 

Pročitajte još