Sara Carbonero se vratila obavezama: Iker je hrabra i jaka osoba, već sada gleda u budućnost

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrXzELOhdpO/

Atraktivna manekenka Sara Carbonero prvi put nakon što je njen suprug, proslavljeni fudbaler Iker Casillas, tokom treninga doživio srčani udar, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje su mu ljekari hirurškim putem ugradili stent, pojavila se na Ibizi gdje je prisustvovala jednom modnom događaju. Vesela i nasmijana, Sara je odgovarala na brojna pitanja novinara, a naravno, većina se ticala upravo zdravstvenog stanja njenog supruga. sara je ipak priznala kako je u početku bila jako uplašena za Ikera, posebno zbog toga, što niko nije ni mogao naslutiti da se ovako nešto mođe desiti nekome ko se cijeloga života bavi sportom i živi zdravim životom.

-On se ne žali previše, jer sada ne vodi nikakvu “borbu”, on je dobro, miran je i opušten. Trernutno se nalazi u svom domu, gdje ga redovno obilaze brojni prijatelji- izjavila je vidno raspoložena manekenka.

Iker se oporavlja baš onako kako su ljekari predvidjeli. Ona je istakla da su mu specijalisti rekli da će imati u potpunosti normalan život, ali da svakako neće moći trenirati i baviti se fudbalom.

-Najgore što možemo učiniti u životu je da prihvatimo, da budemo svjesni da ćemo jednog dana biti ovdje, u bolničkom krevetu- izjavila je manekenka dodavši, kako je Iker oduvijek imao svoj životni moto, iako ga je ova situacija iznenadila, baš kao i sve koji ga poznaju.

Sara je ispričala da su njihova djeca Ikerova najveća podrška. Stalno su pored svog oca, druže se, i vraćaju mu osmjeh na lice. Iker se prema njenim riječim brzo “osvjestio” i okrenuo oporavku. Dodala je, kako se radi o velikom borcu, radniku koga je disciplina naučila kako da se nosi sa sličnim situacijama.

-Svi smo jači nego što mislimo, ali sam podršku pronašla u mnogim prijateljima i porodici, kao i svaka druga osoba, i ja sam sada jedna od onih kojima se ove stvari ipak dešavaju, ali se dobro nosim s tim- priznala je Carbonero.

Pročitajte još